Далвина дегустација

Во регионот Вауд и Женева - Швајцарија

Организираме по желба дегустација на Далвина во цела Швајцарија, јавете се и повикајте не.

Велков Павле
Мобил Тел. +41 (0) 76 384 60 54


Пребарувај

Пријави настан

Пријавете ги бесплатно вашите актуелни настани кои се од интерес на македонците во Швајцарија.
Пријави настан

CH Партнери

Baeckerei Gold
Evolution Design
Maneski Construction
PPC Concept
Swiss Keys Management SA
Velkov Importation

МК Партнери

cobi
dalvina
evolution-webdesign
kuli
lavinter

Бизнис Каталог