Адресар

 Адресар на пријавените компании во Швајцарија со македонско потекло.

Побарајте ги Компаниите и Организациите во Швајцарија кои имаат Македонско потекло и соработувајте или дружете се со нив.

Пријавете се и вие бесплатно на овој Портал во Адресарот ако сте раководител или сопстеник со македонско потекло на компанија или организација која се наоѓа во Швајцарија.

 

Се што треба да направите е да го поплните следниот формулар:

Пријава Адресар

 

Ве молиме изберете сектор

Makedonium.ch

Интернет портал

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.makedonium.ch

MPCO Triengen

Gislerstrasse 9 Postfach 218 CH – 6234 Triengen
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.mpc-triengen.ch

Агенција за иселеништво

ул.Македонија бр. 19, 1000 Скопје
+ 389 (0) 2 3228 212
e-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.emigration.gov.mk

Амабасада на Р.М. во Берн

Kirchenfeldstr., 30 CH - 3005 Bern
+ 41 31 352 00 02
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Друштвото „Македонија“ - Echallens

079 331 72 40
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.makedonia.ch

Македонското друштво Св. Кирил и Методиј

Mazedonischer Verein St. Kiril i Metodij
Postfach 2519 6342 Baar
079 684 68 68
www.svetikirilimetodij.ch

МакШвиц

Зоран Златанов
079 296 66 66
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.makschwyz.ch

Матицата на Иселениците од Македонија

P.O Box No.7 P.Office Skopje 2
+389 (0) 2 322 21 01
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.maticanaiselenici.com

Министерство за надворешни работи

ул. Филип Втори Македонски бр. 7 1000 Скопје
+389 (0) 2 3119-190
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.mfa.gov.mk

Пребарувај

Пријави настан

Пријавете ги бесплатно вашите актуелни настани кои се од интерес на македонците во Швајцарија.
Пријави настан

CH Партнери

Baeckerei Gold
Evolution Design
Maneski Construction
PPC Concept
Swiss Keys Management SA
Velkov Importation

МК Партнери

cobi
dalvina
evolution-webdesign
kuli
lavinter

Бизнис Каталог