Адресар

 Адресар на пријавените компании во Швајцарија со македонско потекло.

Побарајте ги Компаниите и Организациите во Швајцарија кои имаат Македонско потекло и соработувајте или дружете се со нив.

Пријавете се и вие бесплатно на овој Портал во Адресарот ако сте раководител или сопстеник со македонско потекло на компанија или организација која се наоѓа во Швајцарија.

 

Се што треба да направите е да го поплните следниот формулар:

Пријава Адресар

 

Ве молиме изберете сектор

EVOLUTION DESIGN

8105 Zürich - RegensdorfДетали

+41 79 744 67 00
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.evolutindesign.ch
Немате сопствен веб сајт или сакате да го обновите постоечкиот. Тогаш се што треба да напривете е да се обратите на Evolution Design.

Garage Niko

Champ Cadet
021 882 17 41
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Gorica Atanasova

8052 Zürich, Switzerland,
+41 77 410 47 05
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.goricaatanasova.com

MANESKI CONSTRUCTION

Route de Lausanne 1 1040 Echallens
021 881 65 89
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.maneski.ch

PPC CONCEPT

Case postale 33  1022 Chavannes
+41 21 635 01 26
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.ppc-concept.com

STEF-ANTO

Fbd de L`hopital 2000 Neuchâtel Switzerland
+ 41 79 240 55 94
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.stef-anto.ch

Swiss Keys Management SA

Chemin du Vallon 26 CH - 1030 Bussigny
+41 (0)21 634 30 88
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.swisskeysmanagement.com

Transport Indijana

Route de Villars 17 CH-1580 Avanches
+41 (0) 26 675 55 80
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.indijana.ch

ЦОБИ Транспорт ДООЕЛ

CH – Schaffhausen
MKD – Струмица
+41 76 229 00 62
Транспорт со царина > Импорт - експорт > CH, SRB, MKD

Пребарувај

Пријави настан

Пријавете ги бесплатно вашите актуелни настани кои се од интерес на македонците во Швајцарија.
Пријави настан

CH Партнери

Baeckerei Gold
Evolution Design
Maneski Construction
PPC Concept
Swiss Keys Management SA
Velkov Importation

МК Партнери

cobi
dalvina
evolution-webdesign
kuli
lavinter

Бизнис Каталог