Адресар

 Адресар на пријавените компании во Швајцарија со македонско потекло.

Побарајте ги Компаниите и Организациите во Швајцарија кои имаат Македонско потекло и соработувајте или дружете се со нив.

Пријавете се и вие бесплатно на овој Портал во Адресарот ако сте раководител или сопстеник со македонско потекло на компанија или организација која се наоѓа во Швајцарија.

 

Се што треба да направите е да го поплните следниот формулар:

Пријава Адресар

 

Ве молиме изберете сектор

BÄCKEREI GOLD AG

Manessestr 186, 8045 ZÜRICH SCHWEIZ
044 201 37 16
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.baeckerei-gold.ch

KULI Confection

Aleksandar Makedonski 158, 7500 Prilep, Republic of Macedonia
+389 (0) 70 308 403
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.kuli.com.mk

Пребарувај

Пријави настан

Пријавете ги бесплатно вашите актуелни настани кои се од интерес на македонците во Швајцарија.
Пријави настан

CH Партнери

Baeckerei Gold
Evolution Design
Maneski Construction
PPC Concept
Swiss Keys Management SA
Velkov Importation

МК Партнери

cobi
dalvina
evolution-webdesign
kuli
lavinter

Бизнис Каталог