Адресар

 Адресар на пријавените компании во Швајцарија со македонско потекло.

Побарајте ги Компаниите и Организациите во Швајцарија кои имаат Македонско потекло и соработувајте или дружете се со нив.

Пријавете се и вие бесплатно на овој Портал во Адресарот ако сте раководител или сопстеник со македонско потекло на компанија или организација која се наоѓа во Швајцарија.

 

Се што треба да направите е да го поплните следниот формулар:

Пријава Адресар

 

Ве молиме изберете сектор

BÄCKEREI GOLD AG

Manessestr 186, 8045 ZÜRICH SCHWEIZ
044 201 37 16
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.baeckerei-gold.ch

KULI Confection

Aleksandar Makedonski 158, 7500 Prilep, Republic of Macedonia
+389 (0) 70 308 403
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.kuli.com.mk

EVOLUTION DESIGN

8105 Zürich - RegensdorfДетали

+41 79 744 67 00
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.evolutindesign.ch
Немате сопствен веб сајт или сакате да го обновите постоечкиот. Тогаш се што треба да напривете е да се обратите на Evolution Design.

Garage Niko

Champ Cadet
021 882 17 41
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Gorica Atanasova

8052 Zürich, Switzerland,
+41 77 410 47 05
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.goricaatanasova.com

MANESKI CONSTRUCTION

Route de Lausanne 1 1040 Echallens
021 881 65 89
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.maneski.ch

PPC CONCEPT

Case postale 33  1022 Chavannes
+41 21 635 01 26
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.ppc-concept.com

STEF-ANTO

Fbd de L`hopital 2000 Neuchâtel Switzerland
+ 41 79 240 55 94
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.stef-anto.ch

Swiss Keys Management SA

Chemin du Vallon 26 CH - 1030 Bussigny
+41 (0)21 634 30 88
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.swisskeysmanagement.com

Transport Indijana

Route de Villars 17 CH-1580 Avanches
+41 (0) 26 675 55 80
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.indijana.ch

ЦОБИ Транспорт ДООЕЛ

CH – Schaffhausen
MKD – Струмица
+41 76 229 00 62
Транспорт со царина > Импорт - експорт > CH, SRB, MKD

Macswiss GmbH

Herbergstrasse 11
+ 079616 95 33
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Megja

ul.Dimitar Cvetinov br.33
+ 389 (0) 34 329 069
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

VELKOV IMPORTATION

Avenue Du Tir, Federal 26, 1024 Ecublens
+41 (0) 76 384 60 54
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.dalvina.ch       www.velkov.ch

Ексквизит

ул. 16 Македонска бригада 13 Б
+ 389 (0) 2 3103 663
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.ex.mk

Makedonium.ch

Интернет портал

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.makedonium.ch

MPCO Triengen

Gislerstrasse 9 Postfach 218 CH – 6234 Triengen
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.mpc-triengen.ch

Агенција за иселеништво

ул.Македонија бр. 19, 1000 Скопје
+ 389 (0) 2 3228 212
e-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.emigration.gov.mk

Амабасада на Р.М. во Берн

Kirchenfeldstr., 30 CH - 3005 Bern
+ 41 31 352 00 02
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Друштвото „Македонија“ - Echallens

079 331 72 40
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.makedonia.ch

Македонското друштво Св. Кирил и Методиј

Mazedonischer Verein St. Kiril i Metodij
Postfach 2519 6342 Baar
079 684 68 68
www.svetikirilimetodij.ch

МакШвиц

Зоран Златанов
079 296 66 66
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.makschwyz.ch

Матицата на Иселениците од Македонија

P.O Box No.7 P.Office Skopje 2
+389 (0) 2 322 21 01
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.maticanaiselenici.com

Министерство за надворешни работи

ул. Филип Втори Македонски бр. 7 1000 Скопје
+389 (0) 2 3119-190
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.mfa.gov.mk

Пребарувај

Пријави настан

Пријавете ги бесплатно вашите актуелни настани кои се од интерес на македонците во Швајцарија.
Пријави настан

CH Партнери

Baeckerei Gold
Evolution Design
Maneski Construction
PPC Concept
Swiss Keys Management SA
Velkov Importation

МК Партнери

cobi
dalvina
evolution-webdesign
kuli
lavinter

Бизнис Каталог